Transfer from Split to Montenegro Long-distance Taxi

RomanceЛюбовь Romansa Kotor Kotor Montenegro

Ova usluga dostupna je na svim lokacijama TENFORE zastupnika na kojima se pruža Western Union usluga, izuzev na lokacijama JP Pošta Srbije. Novac se šalje isključivo u dinarima, a primalac preuzima novac u valuti dostupnoj u zemlji prijema. Nakon izvršenog slanja, šalterski radnik će Vam uručiti overen primerak obrasca sa desetocifrenim Kontrolnim brojem transfera novca (MTCN) koji treba da, zajedno sa svojim podacima, javite primaocu. Godine Eki Transfers pruža Western Union uslugu prijema novca na teritorijama Srbije i Crne Gore, kao prvi zastupnik Western Uniona na osnovu Ugovora o medjunarodnom zastupanju. Kao prvi pružalac Western Union usluge svojim kvalitetnim radom doprineo širenju brenda Western Uniona i poverenja kod Korisnika Western Union usluge u Srbiji i Crnoj Gori.

RIA je treća po veličini kompanija za transfer novca u svetu, i deo je biznisa koji transferiše više od 600 milijardi dolara godišnje. Ria transfer novca je baziran na savremenim tehnologijama koje omogućavaju siguran i brz transfer novca iz udaljenih krajeva sveta. Transakcije se isplaćuju u evrima za svega nekoliko minuta od momenta slanja. Za primaoca montenegro transfers nema dodatnih troškova, s  bzirom na to da se provizija plaća prilikom slanja novca (plaća pošiljalac). Godine proglašena za najbolju kompaniju za transfer novca od strane Internacionalne Asocijacije kompanija za transfer novca (IAMTN). Pored slanja novca u inostranstvo, Western Union omogućava i brzi transfer novca unutar granica Srbije.

Book a private low-cost transfer from Split to Tivat, Kotor, Budva, or anywhere else in Montenegro

Pročitaje više o prevarama i kako da se zaštitite. Sajt Lovćen banke koristi “kolačiće”. Ovim alatima poboljšavamo funkcionalnost sajta, https://taxi-travel.me/ obezbjeđujemo Vam najbolje moguće korisničko iskustvo i pružamo Vam informacije o proizvodima kreiranim za Vas u marketinške svrhe.

montenegro transfers

Posetite sajt westernunion.rs i registrujte se kao korisnik. Pre nego što prvi put pošaljete novac on-line neophodno je da posetite najbližu TENFORE lokaciju kako bismo Vas identifikovali. Većinski član Eki Transfersa d.o.o. je privredno društvo „C&C Varvias Holding S.A.“ osnovano i sa registrovanim sedištem u Grčkoj, čiji je većinski član Konstantinos https://podgorica.taxi/ Varvias, koji je takođe i predsednik Upravnog odbora i direktor Grčke platne institucije World Bridge – Payment Institution SA, licencirane i pod nadzorom Banke Grčke i Principal Agent Western Union-a za Grčku od 1992. Zaštitite se od prevara tako što nećete slati novac nepoznatim osobama ili za kupovinu robe/usluga preko interneta.

Slanje novca iz Srbije

Mreža menjačnica EURO 5 se može pohvaliti brojnim partnerstvima. Svoja partnerstva gradi dugogodišnjom, stručnom i iskrenom poslovnom saradnjom. Kao zastupnik godine sa najvećim brojem Western Union transakcija na nivou cele Srbije, Organizacija EURO 5 je dobila značajnu nagradu od strane Eki transfers-a. U nastvaku će biti predstavljeno svako od partnerstava organizacije EURO 5.

Stoke City in transfer link to Montenegro forward as Alex Neil’s trolley dash continues – Stoke-on-Trent Live

Stoke City in transfer link to Montenegro forward as Alex Neil’s trolley dash continues.

Posted: Fri, 25 Aug 2023 07:00:00 GMT [source]